google-site-verification=CmIoc5qP_83XQZ6jQ72avkP9Wx9i43fAGbUJm8TtdbQ

Galéria


2023/24 Évnyitó2022/23 Évzáró
2023 Május
Emlékezetes pillanatok az iskolai Anyák napján: Versekből és árnyjátékból született szeretetteljes ünnep
Anyák napján az iskolában egy különleges és megható ünnepséggel készültek a gyerekek, hogy kifejezzék szeretetüket és tiszteletüket édesanyjuk felé. Versekből és egy lenyűgöző árnyjátékból álló műsorukkal felejthetetlen pillanatokat teremtettek.
2023 Április
Természetvédelmi szempontból az egyik legfontosabb dolog, hogy tisztán és rendezetten tartjuk a környezetünket. Az iskolánkban is fontosnak tartjuk ezt, ezért úgy döntöttünk, hogy a Föld napján rendbe tesszük az iskola udvarát a diákok és a szülők segítségével.
A kemény munka után nem éheztünk, hiszen közösen bográcsban gulyásleves készítettünk.
Reméljük, hogy a gyerekeknek is tetszett ez a nap, és hogy ezzel az élménnyel ösztönözni tudjuk őket arra, hogy továbbra is vigyázzanak a környezetünkre és a közösségünkre.
      2023 Húsvét a Prime Kids Shool-ban

Nyuszikkal bővült az iskola.
Nagy örömmel jelentjük, hogy az iskolánkban mostantól nyuszik is laknak.
Az ötlet azért merült fel, mert a nyuszik kellemes hangulatot teremtenek, és remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a gyerekek életközösséget alakítsanak ki velük. Az állatok szeretete és gondozása ráadásul segít a felelősségtudat és az empátia kialakításában is. A nyuszik emellett remek szórakozást jelentenek a szünetekben.

 
2023 Április
Iskolánkban az Ősi méhviaszos tojásfestést ismerhették meg a gyerekek.
Ez a technika segít fejleszteni a kreativitásukat önkifejezési készségüket, a finommotoros készségüket, türelmet, koncentrációt és problémamegoldó képességet, amelyek hasznosak lehetnek az élet más területein, segíthet a diákoknak megérteni és megbecsülni a hagyományokat és a különböző kultúrák értékeit.
2023 Március
Az iskolánk idén is különleges programmal készült a víz világnapja alkalmából, amelynek során a diákokkal együtt felfedeztük a víz értékét és fontosságát. Az élménydús napot Érdre, a Duna partjára szerveztük, ahol számos izgalmas tevékenységet végezhettünk el, és közben sok új dolgot tanulhattunk a vízről és annak hatásairól.
A program szórakoztató és interaktív volt, így a diákok élvezték a részvételt, miközben fontos környezeti üzeneteket tanultak
2023. Március 15.
Az Iskolánkkal ellátogattunk a pákozdi Katonai Emlékparkba, hogy megünnepeljük a Magyar Nemzeti Ünnepet. Ez egy fantasztikus lehetőség volt számunkra, hogy elmélyítsük történelmi tudásunkat és megemlékezzünk a magyar szabadságharc emlékéről.
A parkban való séta közben érdekes történelmi tényeket tanultunk a magyar szabadságharcról és hőseiről.
Az ünnepi program részeként elénekeltük a magyar nemzeti dalt és elhelyeztük az erre az alkalomra készített alkotásainkat.Ez egy emlékezetes nap volt számunkra, és értékes leckét tanultunk a történelemről és a nemzeti identitásról.
2023 Március
Cserebere napot tartottunk az iskolánkban.
A gyerekek számtalan megunt játékot hoztak magukkal, majd boldogan cserélgették azokat egymás között. Ez nem csak azért volt fantasztikus, mert így új életet adtunk a kidobásra ítélt játékoknak, hanem mert az esemény egy csodálatos közösségi élményt nyújtott mindenki számára.
2023 Február
Csodás élmény volt a Pénz projektjének keretein belül ellátogatni a Magyar pénzmúzeumba! A diákok egy igazi kincsesbányában érezték magukat, hiszen a múzeum számos érdekességet rejtett számukra.
Az interaktív kiállítás lehetőséget adott arra, hogy a gyerekek megismerjék a pénz történetét, és betekintést nyerjenek a Magyar Nemzeti Bank tevékenységébe is. A diákok nagy érdeklődéssel figyelték az interaktív bemutatókat, és izgalommal próbálták ki a pénzprés gépet is.
A Pénz projekt keretein belül a diákoknak lehetősége van a pénz kezelésének megtanulására, és az életre szóló pénzügyi döntések meghozatalára. A Magyar pénzmúzeum látogatása pedig egy fantasztikus alapot nyújtott ehhez az élményhez.
A diákok számára nem csak egy szórakoztató élmény volt, hanem egyben nagyon tanulságos is.
2023. Farsang
Jelmezbemutató, játékos feladatok, tánc, zene, ének, eszem-iszom dínomdánom. A mulatság végén tombolasorsolás, mindenki izgatottan ült, a kis szelvényeket csoportokba helyezve. A sok szép nyeremény mind gazdára lelt. Mindenki élményekkel gazdagon és vidáman indult hazafelé.
 
2023. Február   Maci-nap
A néphagyomány szerint, ha február 2-án a medve előjön a barlangjából és meglátja az árnyékát, azaz napsütéses idő van, akkor visszabújik téli álmot aludni, mert még hideg tél jöhet. Viszont, ha felhők takarják az eget, az azt jelenti a medve számára, hogy már lassan vége lesz a télnek.
Iskolánkban minden évben kiemelt figyelmet fordítunk ennek a néphagyománynak. Ebben az évben is színes, változatos tevékenységekkel és játékokkal vártuk a gyerekeket.
2023. Január
2022. December
A szokásoknak megfelelően idén is készült iskolánkban karácsonyi műsor melyet December 20-án adtak elő gyermekeink.
Majd a másnap közös ajándékozással, lakomával és sok sok játékkal telt.
Reméljük sikerült a gyerekek szívébe karácsonyi hangulatot varázsolnunk! Kívánjuk mindenkinek, hogy családja körében eltöltött, áldott, békés karácsonya legyen.
2022. December 
A Mikulás minden évben meglátogatja a gyermekeinket, kicsiket és nagyokat egyaránt. Azok a csillogó szemek és megszeppent arcok árulkodnak arról, hogy az ő lelkükben ez a varázslat örökre szól.
2022. November
 2022. Október
2022. Szeptember
2022. Május
2022 Anyák napja - A virág a napfényben növekszik, a gyermek pedig az anyja mosolyában.
2022. Április
2022. Március
2022 Farsang
Úszás oktatás
2022  Február     Maci-nap
2022. Január
2021. November   Márton-napi lakoma és lámpás felvonulás
2021. November Halloween  
2021. Október  A Kenyér Világnapja  
Bagoly projekt